Opinie

W sesję oraz obróbkę graficzną fotografii wkładam całe serce. Do efektów, które widoczne są na zdjęciach przyczyniają się kursy fotograficzne, w których często uczestniczę, doświadczenie oraz moje pełne zaangażowanie w pracę. Staram się dbać o każdy szczegół. Każda przyszła Para Młoda współpracująca ze mną, otrzymuje ode mnie mój autorski Poradnik Pary Młodej, a pary przygotowujące się do sesji narzeczeńskiej porady jak przygotować się do pleneru narzeczeńskiego. Wszyscy klienci otrzymują ode mnie tradycyjne wydruku – nie tylko pliki jpg. Moja praca jest moją prawdziwa pasją. Dobre zdjęcia są również efektem świetnej współpracy z Wami. Miło mi, że jesteście zadowoleni ze świadczonych przeze mnie usług. Pozytywne komentarze napawają mnie energią i dają siłę do dalszego rozwoju! Dziękuję!
Monika Marszałek - Fotografia Emocji
5.0
Based on 16 reviews
powered by Facebook
Daria Basiewicz
Daria Basiewicz
2020-10-19T18:18:13+0000
Gorąco polecam współpracę z Moniką. Prawdziwa profesjonalistka, a do tego podczas sesji wprowadza taka atmosferę, że nawet najbardziej stremowani klienci zaczynaja się czuć całkowicie swobodnie przed obiektywem.read more
Radosław Ryl
Radosław Ryl
2020-10-19T15:03:24+0000
Myślę, że Monika to TOP OF THE TOP polskiej fotografii!!! a stwierdzenie, że jest Z A W O D O W C E M, to mało powiedziane! Wiem, o czym piszę, ponieważ pracuje w branży ślubnej i baaardzo długo nie widziałem tak odjechanych i czaderskich zdjęć!!! Czy brać?!? Bez najmniejszego zastanowienia!!! Bardzo, ale to baaardzo polecam!!! Mam nadzieję na dalsze wspólne realizacje 🧡read more
Klaudia Śliwińska
Klaudia Śliwińska
2020-10-14T08:01:39+0000
Na sesji panuje bardzo luźna atmosfera z jednoczesnym zachowaniem pełnego profesjonalizmu, co sprzyja rozluźnieniu się i oddaniu emocjom. Można liczyć na wskazówki pozwalające wydobyć z siebie to co najlepsze, a sam efekt pracy zapiera dech w piersi 🥰😍🥳 Bardzo polecam!!!read more
Agnieszka Michalska
Agnieszka Michalska
2020-10-12T13:57:31+0000
bardzo serdecznie i gorąco polecam, pełen profesjonalizm i niesamowite podejście Pani Moniki to recepta na cudowne zdjęcia. Umiejętność uchwycenia chwili, mnóstwo pomysłów i ogromne zaangażowanie w sesję. Polecam serdecznie.read more
Mónica Woch
Mónica Woch
2020-09-30T13:31:09+0000
Naprawdę super doświadczenie! Nie trzeba znać sie na fotografii ani modelingu, żeby świetnie się bawić z Monią. Już na samym początku rozluźniła atmosferę i dała swoje rady i uwagi i wszystko wytłumaczyła. Najlepsze z tego wszystkiego, że wystarczyła dobra zabawa i naturalność, żeby zdjęcia wyszły ciekawe. Naprawdę jestem bardzo zadowolona. Pobawiliśmy sie z chłopakiem, a przy okazji mamy super pamiątkę. Polecam Monię, jej pomocnika Arcziego (który też pomógł zrozumieć temat 😝) i jej fotografię z czystym sumieniem! Robi świetne i naturalne ujęcia, ma bardzo dobry gust fotograficzny! Oby więcej takich fotografów z pasją, którzy tak dobrze się bawią na sesjach! Dziękujemy Moni i Arcziemu!Monika i Antonio 🥰read more
Marta Mańczak
Marta Mańczak
2020-08-25T17:43:46+0000
Monika jest pełna oryginalnych pomysłów – tryska od niej energia i pozytywny humor, dlatego współpraca z nią była ogromną przyjemnością <3read more
Patrycja Bartoszak
Patrycja Bartoszak
2020-08-13T05:39:52+0000
Pełen profesjonalizm, super współpraca. No i oczywiście PRZEPIĘKNE zdjęcia. Gorąco polecam!!!
Krzysztof Żubkowski
Krzysztof Żubkowski
2020-04-06T21:37:11+0000
Bardzo sympatyczna i ogarnięta Pani Fotograf! Polecam z czystym sumieniem!
Agnieszka Zawiślak
Agnieszka Zawiślak
2020-02-12T10:01:47+0000
Jeśli szukasz profesjonalnego fotografa, który nie tylko umie robić zdjęcia ale potrafi przekazać przez nie uczucia to polecam właśnie Panią Monikę. Widzi to czego wielu z nas nie zdąży dostrzec, i jeszcze zdąży to uwiecznić. Co bardzo sobie cenię każda z jej sesji, które oglądam jest inna – jak inni są bohaterowie jej fotografii. To unikalna zdolność umieć przekazać emocje. Polecam gorąco każdemu kto chce oglądając zdjęcia przeżywać jeszcze raz uwiecznione chwile.read more
Angelika Bieńkowska
Angelika Bieńkowska
2019-01-14T17:57:56+0000
To prawdziwa Fotografia Emocji! Monia na zdjęciach pokazała radość szczęście wzruszenie miłość czyli wszystkie uczucia jakie towarzyszyły Nam w dniu ślubu! Polecam gorąco usługi ! Zdjęcia niesamowite! Przygotowane z ogromną starannością! Dograny każdy szczegół zarówno jeśli chodzi o samo zdjęcie jak i jego opakowanie! Razem z Arturem potrafią zbudować atmosferę w której człowiek czuje się poprostu swojo! Są parą wspaniałych ludzi z ogromną pasją i talentem! Wielu znajomych pytało mnie kiedy zdjecia kiedy zdjecia.. cóż na pewno można skorzystać z usług fotografa który zrobi je na już.. ale co to będą za zdjęcia!? Na prawdziwy efekt trzeba poczekać tak jak na prawdziwą miłość! I dziś wiem że poza wyborem męża dokonałam jeszcze paru innych na prawdę trafnych wyborów! I Fotograf z całą pewnością jest jednym z nich! Pozdrawiam Was gorąco kochani!read more
Karolina Strzyżewska
Karolina Strzyżewska
2018-12-31T17:09:28+0000
Jeśli forograf- to tylko Monika ! Zdjęcia wykonywane przez Monikę są naturalne pełne emocji i uczuć. Każda kolejna fotografia sprawia, że łezka w oku się kręci a uśmiech z twarzy nie schodzi. Można powiedzieć, że na nowo przeżywaliśmy nasz ślub oglądając zdjęcia 😊 Dziękujemy 😘☺️read more
Katarzyna Mroczko
Katarzyna Mroczko
2018-09-01T12:31:03+0000
Monika robiła sesje moim rodzicom, dla których był to prezent na 30 rocznicę ślubu. Zdjęcia są piękne! Monika uwieczniła na zdjęciach ich wspaniałe uczucie i wydobyła z moich rodziców całe piękno 🙂 dziękujemy!read more
Olu Slava
Olu Slava
2018-08-22T06:16:15+0000
Monika jest na 100% zaangażowana i skupiona na pracy. Tworzy cudownie luźną atmosferę, a efekty są niesamowite! W jakość zdjęć nie wątpiliśmy 🙂 Ale bardzo pozytywnie zaskoczyła nas spersonalizowana forma przekazanego pakietu! Dbałość o każdy szczegół, estetyka, takt i profesjonalizm. Polecamy na 100% 🙂read more
Tomasz Szulc
Tomasz Szulc
2018-06-14T10:43:58+0000
Przepiękne zdjęcia, super współpraca i profesjonalizm w każdym calu:)
Pam Ka
Pam Ka
2018-05-03T21:30:29+0000
Agnieszka Smoczyk
Agnieszka Smoczyk
2018-03-27T13:32:16+0000
Dziękujemy za przemiłą atmosferę podczas sesji oraz pełen profesjonalizm:) zdjęcia wykonane przez Ciebie są przepiękne i najwyższym poziomie – wykonane z pasją do tego co robisz:) życzymy dalszych sukcesów i oczywiście w pełni polecamy Twoje usługi innym Klientom:)read more
Agnieszka Michalak
Agnieszka Michalak
2017-11-01T16:25:26+0000
Magdalena Kaźmierkiewicz
Magdalena Kaźmierkiewicz
2017-10-16T08:44:11+0000
Jeszcze raz dziękujemy za przepiękne zdjęcia . Pełen profesjonalizm , dbałość o klienta – serdecznie polecam
Andrzej Grzenia
Andrzej Grzenia
2017-10-10T17:47:45+0000
Profesjonalizm na najwyższym poziomie.👍👍👍
Ewelina Anna Kot
Ewelina Anna Kot
2017-10-06T20:55:47+0000
Ania Gil
Ania Gil
2017-10-02T07:04:18+0000
Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę… sesja z Tobą była cudowną przygodą i niezapomnianym przeżyciem 🙂 Z wielką przyjemnością i czystym sumieniem polecamy Twoje usługi. Życzymy dalszych sukcesów i samych zadowolonych klientów :*read more
Artur Badalski
Artur Badalski
2017-09-17T22:22:40+0000
a,,,,,,,super
Kasia Maj
Kasia Maj
2017-09-16T18:31:28+0000
Świetnie spędzony czas z rodzinką i kobietą z pasją 😊 Od razu widać miłość do fotografii. Zdjęcia są cudowne i będą wspaniałą pamiątką tak szybko uciekających chwil. Dziękujemy za wszystko i z całego serca polecamy wszystkim 😊read more
Kamil Ciemiecki
Kamil Ciemiecki
2017-08-15T20:14:29+0000
Kenneth Kisbye
Kenneth Kisbye
2017-08-13T19:23:05+0000
Very beautiful pictures – you are very talented :)Kenneth – professional photographerDenmark
Emilia Kurkowska
Emilia Kurkowska
2017-07-14T12:29:29+0000
Dziękujemy za przepiękne zdjęcia z sesji narzeczeńskiej! Bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na tak wspaniałą i uzdolnioną osobę. Zdjęcia są po prostu magiczne, a całą sesję będziemy pewnie wspominać do końca życia 🙂 Bardzo było nam miło Cię poznać, jeszcze raz dziękujemy! 🙂 Jak najbardziej polecamy!read more
Joanna Kalota
Joanna Kalota
2017-07-12T20:12:34+0000
Kasia Kruszona
Kasia Kruszona
2017-07-12T19:04:42+0000
Bajeczne kadry! �
Piotr Koy
Piotr Koy
2017-07-10T17:15:14+0000
Ewa Karpinska
Ewa Karpinska
2017-06-13T20:32:07+0000
Martyna Wo
Martyna Wo
2017-06-08T12:06:48+0000
Super zdjęcia sportowe i reportażowe wychodzą z rąk tej Pani fotograf 🙂 Polecam, jeśli ktoś oczekuje czegoś więcej od fotografa niż tylko ustawianych sesji.read more
Next Reviews