Opinie

W sesję oraz obróbkę graficzną fotografii wkładam całe serce. Do efektów, które widoczne są na zdjęciach przyczyniają się kursy fotograficzne, w których często uczestniczę, doświadczenie oraz moje pełne zaangażowanie w pracę. Staram się dbać o każdy szczegół. Każda przyszła Para Młoda współpracująca ze mną, otrzymuje ode mnie mój autorski Poradnik Pary Młodej, a pary przygotowujące się do sesji narzeczeńskiej porady jak przygotować się do pleneru narzeczeńskiego. Wszyscy klienci otrzymują ode mnie tradycyjne wydruku – nie tylko pliki jpg. Moja praca jest moją prawdziwa pasją. Dobre zdjęcia są również efektem świetnej współpracy z Wami. Miło mi, że jesteście zadowoleni ze świadczonych przeze mnie usług. Pozytywne komentarze napawają mnie energią i dają siłę do dalszego rozwoju! Dziękuję!
Monika Marszałek - Fotografia Emocji
5.0
Based on 28 reviews
powered by Facebook
Marta Skarzynska
Marta Skarzynska
2021-01-12T10:46:01+0000
Świetny kontakt, piękne zdjęcia, wszystko miło i profesjonalnie. Polecamy z całego serduszka!
Martyna Józwiak
Martyna Józwiak
2020-12-29T10:27:34+0000
Monika jest wspaniałą osobą, mieliśmy szczęście korzystając z jej usług juz po raz drugi. Jej zapał, zaangażowanie, pasja oraz profesjonalizm skutkują najpiękniejszymi fotografiami na których kiedykolwiek mieliśmy szansę się oglądać. Mimo naszego stresu oraz wstydu przed obiektywem zdjęcia są pełne energi i szczęścia – to wszystko zasługa udzielającego się uśmiechu i masy pozytywnych emocji płynących od Moniki. Dziękujemy jeszcze raz, że byłaś z nami w tym szczególnym dniu, teraz pozostaje nam się już tylko cieszyć oglądając efekt Twojej pracy, który pozwoli nam wracać wspomnieniami do jednego z najważniejszych dni w naszym życiu! Gorąco polecamy wszystkim niezdecydowanym !Pozdrawiamy I ściskamy!Martyna&Damian 😘read more
Daria Basiewicz
Daria Basiewicz
2020-10-19T18:18:13+0000
Gorąco polecam współpracę z Moniką. Prawdziwa profesjonalistka, a do tego podczas sesji wprowadza taka atmosferę, że nawet najbardziej stremowani klienci zaczynaja się czuć całkowicie swobodnie przed obiektywem.read more
Radosław Ryl
Radosław Ryl
2020-10-19T15:03:24+0000
Myślę, że Monika to TOP OF THE TOP polskiej fotografii!!! a stwierdzenie, że jest Z A W O D O W C E M, to mało powiedziane! Wiem, o czym piszę, ponieważ pracuje w branży ślubnej i baaardzo długo nie widziałem tak odjechanych i czaderskich zdjęć!!! Czy brać?!? Bez najmniejszego zastanowienia!!! Bardzo, ale to baaardzo polecam!!! Mam nadzieję na dalsze wspólne realizacje 🧡read more
Klaudia Śliwińska
Klaudia Śliwińska
2020-10-14T08:01:39+0000
Na sesji panuje bardzo luźna atmosfera z jednoczesnym zachowaniem pełnego profesjonalizmu, co sprzyja rozluźnieniu się i oddaniu emocjom. Można liczyć na wskazówki pozwalające wydobyć z siebie to co najlepsze, a sam efekt pracy zapiera dech w piersi 🥰😍🥳 Bardzo polecam!!!read more
Agnieszka Michalska
Agnieszka Michalska
2020-10-12T13:57:31+0000
bardzo serdecznie i gorąco polecam, pełen profesjonalizm i niesamowite podejście Pani Moniki to recepta na cudowne zdjęcia. Umiejętność uchwycenia chwili, mnóstwo pomysłów i ogromne zaangażowanie w sesję. Polecam serdecznie.read more
Mónica Woch
Mónica Woch
2020-09-30T13:31:09+0000
Naprawdę super doświadczenie! Nie trzeba znać sie na fotografii ani modelingu, żeby świetnie się bawić z Monią. Już na samym początku rozluźniła atmosferę i dała swoje rady i uwagi i wszystko wytłumaczyła. Najlepsze z tego wszystkiego, że wystarczyła dobra zabawa i naturalność, żeby zdjęcia wyszły ciekawe. Naprawdę jestem bardzo zadowolona. Pobawiliśmy sie z chłopakiem, a przy okazji mamy super pamiątkę. Polecam Monię, jej pomocnika Arcziego (który też pomógł zrozumieć temat 😝) i jej fotografię z czystym sumieniem! Robi świetne i naturalne ujęcia, ma bardzo dobry gust fotograficzny! Oby więcej takich fotografów z pasją, którzy tak dobrze się bawią na sesjach! Dziękujemy Moni i Arcziemu!Monika i Antonio 🥰read more
Marta Mańczak
Marta Mańczak
2020-08-25T17:43:46+0000
Monika jest pełna oryginalnych pomysłów – tryska od niej energia i pozytywny humor, dlatego współpraca z nią była ogromną przyjemnością <3read more
Patrycja Bartoszak
Patrycja Bartoszak
2020-08-13T05:39:52+0000
Pełen profesjonalizm, super współpraca. No i oczywiście PRZEPIĘKNE zdjęcia. Gorąco polecam!!!
Krzysztof Żubkowski
Krzysztof Żubkowski
2020-04-06T21:37:11+0000
Bardzo sympatyczna i ogarnięta Pani Fotograf! Polecam z czystym sumieniem!
Agnieszka Zawiślak
Agnieszka Zawiślak
2020-02-12T10:01:47+0000
Jeśli szukasz profesjonalnego fotografa, który nie tylko umie robić zdjęcia ale potrafi przekazać przez nie uczucia to polecam właśnie Panią Monikę. Widzi to czego wielu z nas nie zdąży dostrzec, i jeszcze zdąży to uwiecznić. Co bardzo sobie cenię każda z jej sesji, które oglądam jest inna – jak inni są bohaterowie jej fotografii. To unikalna zdolność umieć przekazać emocje. Polecam gorąco każdemu kto chce oglądając zdjęcia przeżywać jeszcze raz uwiecznione chwile.read more
Angelika Bieńkowska
Angelika Bieńkowska
2019-01-14T17:57:56+0000
To prawdziwa Fotografia Emocji! Monia na zdjęciach pokazała radość szczęście wzruszenie miłość czyli wszystkie uczucia jakie towarzyszyły Nam w dniu ślubu! Polecam gorąco usługi ! Zdjęcia niesamowite! Przygotowane z ogromną starannością! Dograny każdy szczegół zarówno jeśli chodzi o samo zdjęcie jak i jego opakowanie! Razem z Arturem potrafią zbudować atmosferę w której człowiek czuje się poprostu swojo! Są parą wspaniałych ludzi z ogromną pasją i talentem! Wielu znajomych pytało mnie kiedy zdjecia kiedy zdjecia.. cóż na pewno można skorzystać z usług fotografa który zrobi je na już.. ale co to będą za zdjęcia!? Na prawdziwy efekt trzeba poczekać tak jak na prawdziwą miłość! I dziś wiem że poza wyborem męża dokonałam jeszcze paru innych na prawdę trafnych wyborów! I Fotograf z całą pewnością jest jednym z nich! Pozdrawiam Was gorąco kochani!read more
Karolina Strzyżewska
Karolina Strzyżewska
2018-12-31T17:09:28+0000
Jeśli forograf- to tylko Monika ! Zdjęcia wykonywane przez Monikę są naturalne pełne emocji i uczuć. Każda kolejna fotografia sprawia, że łezka w oku się kręci a uśmiech z twarzy nie schodzi. Można powiedzieć, że na nowo przeżywaliśmy nasz ślub oglądając zdjęcia 😊 Dziękujemy 😘☺️read more
Katarzyna Mroczko
Katarzyna Mroczko
2018-09-01T12:31:03+0000
Monika robiła sesje moim rodzicom, dla których był to prezent na 30 rocznicę ślubu. Zdjęcia są piękne! Monika uwieczniła na zdjęciach ich wspaniałe uczucie i wydobyła z moich rodziców całe piękno 🙂 dziękujemy!read more
Olu Slava
Olu Slava
2018-08-22T06:16:15+0000
Monika jest na 100% zaangażowana i skupiona na pracy. Tworzy cudownie luźną atmosferę, a efekty są niesamowite! W jakość zdjęć nie wątpiliśmy 🙂 Ale bardzo pozytywnie zaskoczyła nas spersonalizowana forma przekazanego pakietu! Dbałość o każdy szczegół, estetyka, takt i profesjonalizm. Polecamy na 100% 🙂read more
Tomasz Szulc
Tomasz Szulc
2018-06-14T10:43:58+0000
Przepiękne zdjęcia, super współpraca i profesjonalizm w każdym calu:)
Pam Ka
Pam Ka
2018-05-03T21:30:29+0000
Agnieszka Smoczyk
Agnieszka Smoczyk
2018-03-27T13:32:16+0000
Dziękujemy za przemiłą atmosferę podczas sesji oraz pełen profesjonalizm:) zdjęcia wykonane przez Ciebie są przepiękne i najwyższym poziomie – wykonane z pasją do tego co robisz:) życzymy dalszych sukcesów i oczywiście w pełni polecamy Twoje usługi innym Klientom:)read more
Agnieszka Michalak
Agnieszka Michalak
2017-11-01T16:25:26+0000
Magdalena Kaźmierkiewicz
Magdalena Kaźmierkiewicz
2017-10-16T08:44:11+0000
Jeszcze raz dziękujemy za przepiękne zdjęcia . Pełen profesjonalizm , dbałość o klienta – serdecznie polecam
Andrzej Grzenia
Andrzej Grzenia
2017-10-10T17:47:45+0000
Profesjonalizm na najwyższym poziomie.👍👍👍
Ewelina Anna Kot
Ewelina Anna Kot
2017-10-06T20:55:47+0000
Ania Gil
Ania Gil
2017-10-02T07:04:18+0000
Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę… sesja z Tobą była cudowną przygodą i niezapomnianym przeżyciem 🙂 Z wielką przyjemnością i czystym sumieniem polecamy Twoje usługi. Życzymy dalszych sukcesów i samych zadowolonych klientów :*read more
Artur Badalski
Artur Badalski
2017-09-17T22:22:40+0000
a,,,,,,,super
Kasia Maj
Kasia Maj
2017-09-16T18:31:28+0000
Świetnie spędzony czas z rodzinką i kobietą z pasją 😊 Od razu widać miłość do fotografii. Zdjęcia są cudowne i będą wspaniałą pamiątką tak szybko uciekających chwil. Dziękujemy za wszystko i z całego serca polecamy wszystkim 😊read more
Kamil Ciemiecki
Kamil Ciemiecki
2017-08-15T20:14:29+0000
Kenneth Kisbye
Kenneth Kisbye
2017-08-13T19:23:05+0000
Very beautiful pictures – you are very talented :)Kenneth – professional photographerDenmark
Emilia Kurkowska
Emilia Kurkowska
2017-07-14T12:29:29+0000
Dziękujemy za przepiękne zdjęcia z sesji narzeczeńskiej! Bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na tak wspaniałą i uzdolnioną osobę. Zdjęcia są po prostu magiczne, a całą sesję będziemy pewnie wspominać do końca życia 🙂 Bardzo było nam miło Cię poznać, jeszcze raz dziękujemy! 🙂 Jak najbardziej polecamy!read more
Joanna Kalota
Joanna Kalota
2017-07-12T20:12:34+0000
Kasia Kruszona
Kasia Kruszona
2017-07-12T19:04:42+0000
Bajeczne kadry! �
Piotr Koy
Piotr Koy
2017-07-10T17:15:14+0000
Ewa Karpinska
Ewa Karpinska
2017-06-13T20:32:07+0000
Martyna Wo
Martyna Wo
2017-06-08T12:06:48+0000
Super zdjęcia sportowe i reportażowe wychodzą z rąk tej Pani fotograf 🙂 Polecam, jeśli ktoś oczekuje czegoś więcej od fotografa niż tylko ustawianych sesji.read more
Next Reviews